Informatiebijeenkomst Strategisch Leren in Organisaties,14 december 2016

Datum:14 december 2016
Tijd: 15:00 – 17:00
Locatie: Vrije Universiteit Amsterdam, Forumzalen

Herken je als L&D-specialist dat er meer gedaan moet worden in minder tijd? Dat er veel potentie is om effectiever op de werkplek te leren? Dat het nodig wordt om vaker te praten over hoe leren en opleiden een rol speelt in het realiseren van de organisatiedoelstellingen? En dat L&D specialisten veel meer de strategisch partner van hun klant en de business moeten worden?
En….
Wil jij je graag verder ontwikkelen als relevante en gewaardeerde L&D-business partner? Nog veel structureler bijdragen aan de groei, verandering en de performance van jouw collega’s?
Kom dan naar de informatiebijeenkomst van de leergang Strategisch Leren in Organisaties. Hier discussiëren we over deze thema’s, en krijg je een voorproefje van de Leergang Strategisch Leren in Organisaties van de VU School of Management.

Voor wie is deze sessie

Voor iedereen die geïnteresseerd is in dit onderwerp en binnen zijn/haar organisatie de wens heeft het L&D-vakgebied naar strategisch niveau te brengen.

Wat kun je verwachten?

Uitgebreide informatie en een aantal korte casepresentaties van docenten in de leergang – er zijn ruim 20 docenten van naam verbonden aan de leergang.

Aanmelden
Aanmelden voor deze sessie kan met het onderstaande formulier

Locatie
Vrije Universiteit Amsterdam, hoofdgebouw
Forumzalen*, op de eerste  verdieping (HG 1D-vleugel) van het VU-hoofdgebouw


De Boelelaan 1105 
1081HV Amsterdam 
The Netherlands

*De Forumzalen bevinden zich op de eerste verdieping van het hoofdgebouw van de Vrije Universiteit. Bij binnenkomst in de centrale hal loop je rechts langs de trappen naar het einde van de hal. Aan het einde van de hal neem je de trap of de lift naar de eerste verdieping. De trap en de lift komen beiden uit bij de Forumzalen. 

 

Bij inschrijving voor de sessie ontvang je de route- en parkeerinformatie en het kamernummer.